DOGOVORENO: Tajson zakazao BORBU veka!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jul.2020, 15:37

DOGOVORENO: Tajson zakazao BORBU veka!

Gvozdeni Majk ponovo u žiži.

Proslavljeni bokserski šampion Majk Tajson pronašao je rivala za borbu! I to kakvog! Ni manje ni više, nego - morskog psa! Gvozdeni Majk će se sa ajkulom boriti na otvorenom moru!

Legendarni apsolutni svetski prvak u superteškoj kategoriji boriće se sa jednom od najopasnijih, najbržih i najjačih nemani bogatog morskog sveta i naravno da je u pitanju simulacija u organizaciji Discovery Channela.

Ove godine Majk Tajson >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << će se oprobati u "Nedelji ajkule".

Nema izbora za Mančester Junajted – ako želi u Ligu šampiona mora da pobeđuje. A večeras (21.15) gostuje Kristal Palasu, koji je u lošoj formi i jedva čeka kraj sezone. Dvojka je 1,35, a pobeda Junajteda bez primljenog gola (Sigurna pobeda) 1,35. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Kristal Palas – Mančester Junajted.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda poznata ruska navijačica Marija Liman.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.