DOGOVOR JE PAO: Zna se gde će Kampaco igrati sledeće sezone

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Apr.2023, 12:29

DOGOVOR JE PAO: Zna se gde će Kampaco igrati sledeće sezone

Ovo su svi i očekivali.

Argentinski plejmejker Fakundo Kampaco od leta će biti novi igrač madridskog Reala, navodi španski "Relevo".

Sve je dogovoreno 17. marta u Barseloni, kada je Zvezda gostovala istoimenom timu u Evroligi.

U tekstu dalje stoji da su Huan Karlos Sančes, direktor košarkaške sekcije Real Madrida, i Alberto Erero, sportski direktor, otputovali u Barselonu kako bi postigli sporazum sa bivšim igračem.

🙌🤍 Facundo Campazzo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vuelve al Real Madrid con un acuerdo que se cerró… ¡en Barcelona!

El base argentino regresará al conjunto blanco tras el verano.@noeliagomezm 🤝 @willy_garcia4 https://t.co/rWVlR5Gfmu

— Relevo (@relevo) April 23, 2023

Povratak u Real je i bila Kampacova prva želja kada su ga Dalas Maveriksi otpustili krajem prošle godine, ali to u tom trenutku nije bilo ostvarivo zbog klauzule od 6 miliona evra koja mu je dopustila da ode u NBA, a od koje je ostalo još 2,6 miliona da se plati "kraljevskom timu". Real je mogao da oprosti taj dug, ali finansijska situacija to nije dozvolila kako je budžet tima već bio zaključen.

Postojao je problem i sa oporezivanjem, gde bi, da je Kampaco otišao direktno u Madrid, stopa bila na 45 odsto,  ali sada više tih problema nema.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.