DOGOVOR JE PAO: Dangubić pred potpisom!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Okt.2022, 19:34

DOGOVOR JE PAO: Dangubić pred potpisom!

Pred novim angažmanuom.

Bivši košarkaš beogradskog Partizana, Nemanja Dangubić letos je ostao bez kluba kada mu je istekao ugovor sa crno-belima, a kako stoje stvari na dobrom putu je da pronađe novi angažman.

Kako javljaju grčki mediji, Dangubić bi uskoro trebalo da postane novi igrač Promiteasa.

🇬🇷🚨Promitheas Patras are following the case of Nemanja Dangubic for the replacement of Jericole Hellems who is going to leave from the >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Greek side. @Totalbasketgr SOURCES #7DAYSEuroCup #abaliga #abaleague #euroleague #eurobasket #Promitheas #Partizan #RedStar pic.twitter.com/m29Vdp62kH

— Christos Harpidis (@chrisalucard) October 13, 2022

Dangubić je prethodne sezone imao solidnu rolu u Partizanu, igrao je čitave sezone, nekad kaao starter, nekad kao pomoć sa klupe i uspeo je da beleži čak 23 minuta u proseku u najjačem Jadranskom takmičenju. Za to vreme na parketu je beležio 7,5 poena i 2,9 skokova.

Ipak, letos je došlo do prekida saradnje, prekinut je ugovor sa ovim igračem, a on bi mogao da ode u Promiteas, gde bi bio zamena za Džerikola Helemsa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.