DOGODILO SE I TO: Srbin OBORIO negativni REKORD! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Okt.2018, 08:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOGODILO SE I TO: Srbin OBORIO negativni REKORD! (FOTO)

Bilo je i isključenja.

U sklopu priprema za start NBA sezone, koja počinje 16. oktobra, odigrano je deset mečeva. Od srpskih košarkaša, na parketu je bio samo Nikola Jokić, ali se nije proslavio u pobedi Denvera nad Pertom (96:88).

SRBI OSVAJAJU BALTIK: U duelu ZVEZDAŠA pobedu odneo iskusniji (FOTO)

DELIJE GA NE PAMTE PO DOBROM: Marko Simonović dobiја saigrača u vidu nekadašnjeg Zvezdinog igrača (FOTO)

U duplom trijumfu protiv Lejkersa, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Džoker je oba puta pokvario debi Lebrona Džejmsa u dresu tima iz LA, kada je postigao 20, odnosno, 14 poena i doprineo dvostrukom uspehu Nagetsa. Nasuprot tome, protiv Australijanaca, srpski gorostas je ubacio samo tri poena, što mu je najgori učinak u poslednjih 12 meseci.

Jokić je u igri proveo 22 minuta, uz šut 1/4 za dva i 0/1 za tri poena, tri puta je asistirao, imao sedam uhvaćenih, dve ukradene i tri izgubljene lopte.

KOŠARKAŠKI SVET U ŠOKU! Preminuo proslavljeni reprezentativac! (FOTO)

Dosta nervoze viđeno je u duelu Denvera i Perta, što svedoči i isključenje Pola Milsapa koje mu je prvo u karijeri! Najefikasniji u pobedi Nagetsa bili su Monte Moris sa 15, Malik Bizli sa 14 i Gari Heris sa 13 koševa. U poraženom sastavu, dominirao je nekadašnji igrač Efesa Brajs Koton sa 33 poena.

Srpski Sakramento poražen je od šampiona, ali bez pomoći povređenih Bogdana Bogdanovića i Nemanje Bjelice. U njihovom odsustvu, blistao je Hari Gils sa 17 datih poena, dok je kod Voriorsa daleko ispred ostalih bio Klej Tompson koji je ubacio 30 koševa.

Rezultati predsezone: Vašington - Majami 121:114, Njujork Niks - Nju Orleans 106:100, Memfis - Atlanta 120:110, Minesota - Oklahoma 101:113, San Antonio - Detroit 117:93, Finiks - Portland 93:115, Golden Stejt - Sakramento 122:94, Orlando - Flamengo 119:82, Toronto - Melburn 120:82, Denver - Pert 96:88, Juta - Adelajd 129:99.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Pratite nas i na Instagram profilu SrbijaDanas.com.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.