DOGODILO SE I TO: Paunović skinuo PROKLETSTVO, Reding prekinuo CRNU seriju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Nov.2020, 17:12

DOGODILO SE I TO: Paunović skinuo PROKLETSTVO, Reding prekinuo CRNU seriju!

U derbiju 14. kola Čempionšipa.

Konačno su i fudbaleri Redinga dočekali trijumf. U 14. kolu Čempionšipa, izabranici Veljka Paunovića savladali su u derbiju Bristol Siti na domaćem terenu sa 3:1 i prekinuli crnu seriju od pet mečeva bez pobede.

Poslednji put, četa srpskog menadžera slavila je gotovo pre mesec dana (30. oktobra) u gostima protiv Blekburna (4:2), a sada su "slomili" rivala u drugom poluvremenu.

Vođstvo Redingu doneo je Ovijemuno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ežarija u 54. minutu, da bi u 73. izjednačenje Bristolu doneo Naki Vels.

Samo 180 sekundi trajalo je slavlje gostiju, pošto je Jaku Meite u 76. vratio prednost na stranu Paunovićevog tima, dok je konačan rezultat u drugom minutu sudijske nadoknade postavio Lukas Žoao.

Reding je pobedom preskočio Bristol Siti na tabeli Čempionšipa i trenutno zauzima treću poziciju sa 26 bodova, dok poraženi sa 24 poena zauzima četvrto mesto.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.