DOBRODOŠAO U BAJERN, A SAD MENJAJ AUTO: Nesvakidašnja scena na okupljanju Bavaraca! (FOTO+VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jul.2020, 09:30

DOBRODOŠAO U BAJERN, A SAD MENJAJ AUTO: Nesvakidašnja scena na okupljanju Bavaraca! (FOTO+VIDEO)

Gigant ima jasna pravila.

Nemački golman Aleksander Nibel (23) izazvao je mnogo kontroverzi u javnosti kada je "pogazio kapitensku traku" Šalkea i u januaru potpisao predugovor sa Bajernom.

Navijači su odmah tražili njegovo izuzeće, prozvali su ga izdajnikom, ali Nibel nije mnogo mario pošto je obezbedio sebi odličan ugovor u Minhenu, a sve benefite koje nosi dres Bavaraca osetio je već na prvom treningu na kom je odmah promenio automobil.

Večeras >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << (20.30) igra se 12 mečeva poslednjeg kola Čempionšipa. VBA je u najboljoj situaciji da obezbedi direktan plasman u Premijer ligu, ali mora da pobedi KPR jer šansu vrebaju Brentford (bod manje) i Fulam (dva boda manje). Biće ovo izuzetno uzbudljivo veče u Engleskoj. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za poslenje kolo Čempionšipa.

Naime, Nibel je u trening centar ušao u automobilu VW Polo koji bi kao nov vredio oko 11.000 evra (sada mnogo manje), što se prosto ne viđa na parkingu kluba kao što je Bajern.

Pošto bogati nemački klub ima sponzorstvo sa Audijem, po završetku obaveza istog dana - golmana je čekala nova mašina. Rezervni čuvar mreže je već prvi dan osetio "glamur" Bajerna pošto se kući vratio u novom  Audi RS6 Avantu vrednom oko 116.000 evra.

Interesantno je da su svi igrači Bajerna obavezni da na treninge dolaze u automobilima koje im je poklonio sponzor Audi - ili u suprotnom moraju da plate novčanu kaznu.

Pogledajte kako je izgledao dolazak Nibela na trening, ali i njegov odlazak sa istog:

Starker Bayern-Start: Alex Nübel kommt im Polo mit Gelsenkirchen-Kennzeichen zum Corona-Test. pic.twitter.com/kzNblxQrVK

— Heiko Niedderer (@itstheicebird) July 20, 2020

Alex Nübel today arriving at Säbener Straße in a €11k Polo and leaving in a €116k Audi RS6 Avant [📸 Bild] pic.twitter.com/7BnqrJRPPi

— Bayern & Germany (@iMiaSanMia) July 20, 2020

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.