DOBRO POZNAJE SITUACIJU: Lacio našao zamenu za Sarija (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Mar.2024, 12:32

DOBRO POZNAJE SITUACIJU: Lacio našao zamenu za Sarija (FOTO)

Prelomili u Rimu.

Italijanski stručnjak Đovani Martušijelo imenovan je za trenera Lacija, saopšteno je na sajtu rimskog kluba.

Martušijelo (52) je na mestu trenera Lacija nasledio Maurricija Sarija koji je podneo ostavku posle serije loših rezultata, tri uzastopna poraza u Seriji A i eliminacije od Bajerna u osmini finala Lige šampiona.

Lacio je deveti sa sa 40 bodova, i preko Serije A će teško izboriti plasman u evropsko takmičenje, ali ima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << šansu u Kupu Italije gde je stigao do polufinala u kom će igrati protiv Juventusa.

Novi trener je sa čelnicima Lacija potpisao ugovor do kraja sezone. Samostalno je do sad vodio samo Empoli u sezoni 2016/17, a kao pomoćnik je u Laciju od 2021. godine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.