Izvor: HotSport.rs, 14.Sep.2017, 21:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOBRO PAMTI SVE: Poznato lice pružilo podršku Partizanu u Bernu (FOTO)

Partizan je osvojio prvi bod u Ligi Evrope ove sezone odigravši 1-1 protiv Jang Bojsa, a crno-beli su u Bernu imali veliku podršku.
Preko 3 000 grobara je bilo večeras na stadionu ‘Švajcarska’ u Bernu, pa je u pojedinim momentima izgledalo kao da je Partizan domaćin meča.
Fudbalerima Partizana je podršku pružio i bivši fudbaler crno-belih, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Bugarin Valerij Božinov, koji trenutno nastupa za švajcarskog prvoligaša Lozanu.
Bugarski internacionalac je u četvrtak posetio fudbalere Partizana u hotelu, fotografisao se sa bivšim saigračem Sašom Ilićem, a onda je u društvu devojke i sina bodrio parni valjak na stadionu ‘Švajcarska’.
 
#Bojinov #SašaIlić #SaleKapiten #Partizan #HotSport #Grobari #Fudbal
A post shared by HOTSPORT.RS (@_hotsport) on Sep 14, 2017 at 11:31am PDT


The post DOBRO PAMTI SVE: Poznato lice pružilo podršku Partizanu u Bernu (FOTO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Partizanov strelac: "Za ovo se živi"

Izvor: Mondo, 14.Sep.2017

Evo šta je Marko Janković rekao posle meča protiv Jang Bojsa, koji je "otvorio" lepim golom...Marko Janković majstorski je doveo Partizan u vođstvo u Švajcarskoj i postigao prvi gol crno-belih u ovogodišnjoj Ligi Evrope...Posle utakmice, Crnogorac je primao čestitke i priznao da mu je prijala...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.