DOBRO OBAVEŠTENI IZVORI: Mesi ima novi klub

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jun.2023, 16:32

DOBRO OBAVEŠTENI IZVORI: Mesi ima novi klub

Posao je završen.

Argentinski fudbaler Leo Mesi će nastaviti karijeru u američkom Interu, javlja portal Atletik pozivajući se na dobro obaveštene izvore.

Atletik tvrdi da je Mesi posle isteka ugovora sa čelnicima Pari Sen Žermena odbio Barselonu i ponudu iz Saudijske Arabije jer će u Americi imati mnogo veće opcije za zaradu od sponzora, što je bilo presudno za njegovu konačnu odluku.

Većinski vlasnik Intera iz Majamija je Dejvid Bekam, koji je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i sam na kraju karijere igrao u američkoj MLS ligi baš zbog mogućnosti velikih zarada i van ugovora sa klubom.

Inter iz Majamija je osnovan 2018. godine i Bekamov cilj je da klub stalno bude u vrhu MLS lige i da se bori za trofeje, a sa Mesijem u timu to bi bilo dostižno.

Mesi, koji krajem ovog meseca puni 36 godina, može da debituje za Inter iz Majamija već krajem jula, dodaje Atletik.

"Preuzmi besplatno - bonus za sportsko klađenje 1.000 RSD"

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Atletik: Mesi odbio Saudijce, prelazi u američki Inter

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Jun.2023

Argentinski fudbaler Leo Mesi će nastaviti karijeru u američkom Interu, javlja portal Atletik pozivajući se na dobro obaveštene izbore. Atletik tvrdi da je Mesi posle isteka ugovora sa čelnicima Pari Sen Žermena odbio Barselonu i ponudu iz Saudijske Arabije jer će u Americi imati mnogo veće opcije...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

NIŠTA OD BARSELONE: Mesi doneo konačnu odluku!?

Izvor: HotSport.rs, 07.Jun.2023

I pored brojnih pokušaja, izgleda da čelnici Barselone nisu našli način da vrate legendu na Nou Kamp Jedan od najboljih fudbalera svih vremena i doskorašnji igrač Pari Sen Žermena, Lionel Mesi, svoju bogatu karijeru nastaviće u MLS ligi u ekipi Intera iz Majamija, čiji je jedan od vlasnika proslavljeni...

Nastavak na HotSport.rs...

Mesi i Amerika: Zašto je argentinski fudbalski čarobnjak izabrao Inter iz Majamija

Izvor: B92, 08.Jun.2023, 13:07

Želeo je karijeru da završi u Barseloni, klub iz Saudijske Arabije mu je nudio "džakove novca", ali je kombinacija sportsko-poslovnih faktora presudno uticala na Mesiju odluku...Srce je govorilo Barselona, novčanik je vikao Saudijska Arabija, a razum je kazao Majami...Lionel Mesi, najbolji fudbaler...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.