DOBRO MU JE U ISTANBULU: Terzić potpisao novi ugovor sa Fenerbahčeom

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jan.2021, 19:40

DOBRO MU JE U ISTANBULU: Terzić potpisao novi ugovor sa Fenerbahčeom

Selektor Srbije na istom poslu do 2024.

Selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Zoran Terzić ostaće u Turskoj pošto je potpisao novi ugovor sa ekipon Fenerbahčea.

Terzić je sa Fenerom produžio saradnju do 2024, saznaje ''Sport klub'', a obe strane se nadaju da na red doći i osvajanje trofeja.

Arsenal se u jednom trenutku nalazio blizu zone ispadanja, ali je pobeda u derbiju nad Čelsijem preokrenula stvari, usledila su još dva trijumfa, a >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << večeras (21.00) protiv Kristal Palasa Tobdžije imaju priliku da vežu četvrtu pobedu u Premijer ligi. Kvota na keca je 1,67. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Arsenal – Kristal Palas.

 - Potpisao sam ugovor do kraja sezone 2023/24, a da li će on biti moj najuspešniji i najvredniji, saznaćemo kad istekne. Trofeji su nešto što se računa, a ne novac, koji ću zaraditi. U toku je moja treća sezona i priznajem da i meni nedostaju trofeji, iako smo generalno svi zadovoljni saradnjom. Da bi rezultati bili malo bolji, fale neke stvari vezane za izgled ekipe, ali i nešto kvalitetnija medicinska nega za devojke - rekao je Terzić.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda vozni park Srđana Spiridonovića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.