Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Apr.2023, 19:35

DOBRIĆ UVEREN: Idemo po titulu u ABA ligi, prednost na tabeli je NEBITNA

Veruje u svoj tim.

Košarkaš Crvene zvezde, Ognjen Dobrić istakao je da njegov tim napada trofej u ABA ligi i da prednost domaćeg terena nije presudna.  Uveren je da prvo mesto u regionalnom šampionatu neće biti ključno i da on i njegovi saigrači mogu da dođu do pehara i ako Partizan bude na vrhu pred plej-of.

Situacija je jasna, crno-beli će ostati na vrhu i imaće prednost domaćeg terena u doigravanju ako u petak pobede Budućnost u Podgorici.

- >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Imamo plej-of ABA lige i to nam je najbitnije, idu borbe za trofeje. Prvo u regionalnom šampionatu. Spremamo se za to, zdravi smo, napeti smo, imamo pozitivnu tremu, jedva čekamo da počne. Cele sezone za ovo igramo, došao je i taj trenutak, svi željno iščekujemo - počeo je Dobrić.

Iznenađujući poraz Cibone u Zagrebu skupo je koštao tim Duška Ivanovića. Ne krije da je svima zbog toga krivo.

- Izgubili smo neke utakmice koje nismo smeli i koje direktno utiču na plasman u ABA. Imamo dovoljan kvalitet i da nemamo prednost domaćeg terena. Imamo kvalitet da se nosimo sa Partizanom ako dođemo do finala. Ima dosta prepreka do toga i za jedne i za druge. Ne mogu unapred da pričam, ali ako dođe do toga, imamo kvalitet da idemo na trofej. Naš cilj je da odbranimo titulu i možemo da uradimo to bez obzira na pozciiju u regularnom delu - naveo je Dobrić.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Kaludija Romani, navijačica Milana

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.