DOBRIĆ I PETRUŠEV: Ima još stvari na kojima moramo da radimo

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Avg.2023, 14:48

DOBRIĆ I PETRUŠEV: Ima još stvari na kojima moramo da radimo

Tandem Orlova pričao o prijateljskoj utakmici protiv Portorika.

Košarkaši reprezentacije Srbije Ognjen Dobrić i Filip Petrušev rekli su, pred prijateljski meč protiv Portorika, da je najvažnije da se ekipa još bolje uigra i da postoje stvari na kojima tim još mora da radi.

- Još jedna u nizu pripremnih utakmica koju moramo da iskoristimo na najbolji mogući način. Znamo šta je naš cilj, da se što bolje pripremimo za Svetsko prvenstvo, da se kroz ove utakmice >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i treninge što bolje uigravamo i budemo najbolji kada bude najpotrebnije, a to je Svetsko prvenstvo. Sledi potom turnir u Kini, a posle toga Manila. Sve ove utakmice više služe kao treninzi. Sigurno nećemo izgledati najbolje i najlepše i igrati košarku kakvu želimo, ali bi trebalo da rastemo iz utakmice u utakmicu, iz treninga u trening i budemo najbolji u Manili - rekao je Dobrić.

Petrušev je istakao da se ekipa i dalje upoznaje i da ima stvari na kojima još mora da se radi.

- Prve dve utakmice su bile zatvorene, druge dve su svi imali priliku da vide. I dalje se uigravamo, i dalje se upoznajemo jedni sa drugima i mislim da iz utakmice u utakmicu idemo na bolje. Ima stvari na kojima bi trebalo da radimo, ali smo zadovoljni postignutim do sada. Znamo dobro ekipu Portorika, igrali smo pre par godina sa njima u Beogradu, to je manje-više ista ekipa. Igraju dosta brzo kao i sve ostale ekipa iz Južne Amerike, znamo šta da očekujemo. Zavisi sve od nas, iskoristićemo tu utakmicu da se pripremimo za ono glavno što nam predstoji - podvukao je Petrušev.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.