DOBRE VESTI ZA KRSTAJIĆA: Ukrajina BEZ NAJBOLJEG protiv Orlova

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jun.2019, 13:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOBRE VESTI ZA KRSTAJIĆA: Ukrajina BEZ NAJBOLJEG protiv Orlova

Veliki hendikep za domaće.

Andrej Ševčenko, selektor Ukrajine, ima veliki problem pred kvalifikacioni duel sa Srbijom u Lavovu, jer će domaći igrati bez jednog od najboljih igrača, krilnog napadača Vest Hema, Andrija Jarmolenka. On jeste sa ekipom, ali neće konkurisati za sastav već je tu kako bi podigao atmosferu u selekciji.

Takođe, Ukrajinci neće moći da računaju na naturalizovanog Brazilca Žuniora Moraiša, dok je vezista Šahtjora, takođe brazilskog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << porekla Marlos, oporavljen.

Jarmolenko je još jednom pokazao lojalnost reprezentativnom dresu, jer je izabrao da, umesto odlaska na godišnji odmor, ostane sa ekipom i pruži im podršku u jednom od ključnih mečeva u kvalifikacijama za EURO 2020.

Van kombinacije za sastav je i Žunior Moraeš. Naturalizovani Ukrajinac, napadač Šahtjora, nije opcija za meč sa Srbijom zbog povrede. On je prve dve utakmice za ekipu sa istoka Evrope odigrao u ovim kvalifikacijama i to u 32. godini.

Na kraju i jedna vest koja je obradovala domaće navijače. Od povrede se oporavio još jedan "usvojeni" Ukrajinac - Marlos. Vezista Šahtjora nije mogao da igra za svoj tim mesec i po dana zbog povrede kuka, a na teren se vratio tek u poslednja dva kola prvenstva i to je ulazio u igru u poslednjim minutima. Domaći mediji pišu da će Marlos biti kandidat za startera, pošto je čovek od velikog poverenja Andreja Ševčenka. Radi se o vrlo maštovitom igraču, pokretaču ukrajinskih napada, koji jednim potezom ume da nadigra odbranu rivala i stvori šansu svojoj ekipi.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Natalija Ilić, devojka reprezentativca Srbije Sergej Milinković-Savića

A post shared by Natalija Ilic (@natalijaaa_ilic) on Aug 3, 2018 at 9:58am PDT

A post shared by Natalija Ilic (@natalijaaa_ilic) on Oct 7, 2018 at 5:58am PDT

A post shared by Natalija Ilic (@natalijaaa_ilic) on Jan 4, 2019 at 3:12am PST

A post shared by Natalija Ilic (@natalijaaa_ilic) on Nov 3, 2018 at 2:36am PDT

🍀

A post shared by Natalija Ilic (@natalijaaa_ilic) on Aug 2, 2018 at 2:42am PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.