DOBRE VESTI ZA BORUSIJU: Haland se oporavio od povrede

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jun.2020, 07:44

DOBRE VESTI ZA BORUSIJU: Haland se oporavio od povrede

Biće spreman za Diseldorf.

Navijači Borusije iz Dortmunda saznali su danas dobre vesti koje je sa njima podelio trener Lusijen Favr, pošto se Norvežanin Erling Haland oporavio od povrede i vratiće se u tim. Haland je na 11q utakmica za Milionere odtkako je stigao u januaru iz Salcburga, postigao 10 golova.

 - Trenira od srede. Radio je sve tokom treninga, dobro mu ide - rekao je Favr.

Haland je u derbiju protiv Bajerna iz Minhena povredio koleno zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << čega je propustio naredna dva meča protiv Paderborna i Herte, ali će biti u timu protiv Diseldorfa. Milioneri su drugi u nemačkom šampionatu sa sedam bodova manje od Bajerna na četiri kola pre kraja.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Polina Grecki, ćerka hokejaške legende Vejna Greckog.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.