DOBRE VESTI U DOBA KORONE: Rođeni Beograđanin u Engleskoj!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Apr.2020, 19:52

DOBRE VESTI U DOBA KORONE: Rođeni Beograđanin u Engleskoj!

Transfer karijere.

Reprezentativac Luksemburga Danel Sinani karijeru će nastaviti u redovima Premijerligaša Noriča pošto je potpisao trogodišnji ugovor sa tim klubom. Dolazi kao slobodan igrač, naime, njemu za par meseci ističe ugovor sa luksamburškim šampionom Didelanžom.

23. godišnji napadač je rođen u Beogradu, a sa pet godina je napustio Srbiju, preseliće se u redove popularnih "kanarinaca" po zaršetku tekuće sezone

- Norič je dobar >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << klub koji igra u najboljoj ligi na svetu pa sam se brzo odlučio na ovaj korak - potvrdio je nešto ranije Sinani transfer za medije u Luksemburgu.

📝 Norwich City are delighted to confirm the signing of Luxembourgish midfielder Danel Sinani!

The 23-year-old will join the Club at the start of next season.

— Norwich City FC (@NorwichCityFC) April 10, 2020

Kanarinci će po svemu sudeći sledeće sezone igrati u Čempionšipu (druga liga Engleske), pošto su u najkvalitetnijoj ligi na Ostrvu trenutno poslednji sa samo 21 bodom iz 29 odigranih utakmica.

Vodeći ljudi ovog kluba su procenili da im Sinani može biti od krucijalnog značaja za ekspresni povratak u Premijer ligu i biti adekvatna zamena Timu Pukiju, koji će najverovatnije prometini sredinu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.