Izvor: HotSport.rs, 22.Maj.2015, 19:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOBRE VESTI: Šumaherovo zdravstveno stanje sve bolje

Menadžer legendarnog vozača Formule 1 Mihaela Šumahera saopštila je da njegovo zdravstveno stanje napreduje.

Šumaher je pre 17 meseci pretrpeo teške povrede glave na skijanju u Francuskoj.
- Srećni smo što možemo da kažemo da je njegovo zdravstveno stanje sve bolje, kada se uzme u obzir ozbiljnost povreda koje je imao, rekla je Zabine Kem, a prenosi agencija AP.
Ona je dodala da će još dugo trajati borba za sve koji su ukljuceni u oporavak Šumahera. >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Nemački vozač je u karijeri osvojio rekordnih sedam titula šampiona sveta u Formuli 1, uz 91 pobedu.
Šumaher je pretrpeo teške povrede glave na skijanju u francuskim Alpima u decembru 2013.
The post DOBRE VESTI: Šumaherovo zdravstveno stanje sve bolje appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Šumaherovo stanje sve bolje

Izvor: Blic, 22.Maj.2015

Menadžer legendarnog vozača Formule 1 Mihaela Šumahera saopštila je da njegovo zdravstveno stanje napreduje, 17 meseci pošto je pretrpeo teške povrede glave na skijanju u Francuskoj..."Srećni smo što možemo da kažemo da je njegovo zdravstveno stanje sve bolje, kada se uzme u obzir ozbiljnost...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.