DOBRE VESTI IZ ITALIJE: Kolarov ozdravio, konačlno negativan na testiranju

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2020, 19:07

DOBRE VESTI IZ ITALIJE: Kolarov ozdravio, konačlno negativan na testiranju

Kapiten Srbijer neće odmah zaigrati za Inter.

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije i igrač Intera Aleksandar Koalrov oporavio se od korona virusa, pištu italijanski mediji.

Kolarov je sa poslednjeg testiranja dobio negativan rezultat, ali neće moći da bude u timu Neroazura u narednom kolu protiv Bolonje.

#Inter defender Aleksandar Kolarov has tested negative for #coronavirus and will be back in action next week. https://t.co/VEBp5VMMmR#COVID19 #FCIM >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << #SerieA pic.twitter.com/qo6FqQL7SU

— footballitalia (@footballitalia) December 4, 2020

Trener Intera Antonio Konte će na Kolarova moći da računa od meča protiv Šahtjota u Ligi šampiona. Kolarov je prethodno već pauzirao zbog povrede koja ga je sprečila da igra za Orlove protiv Škotske, da bi po povratku u Milano bio pozitivan na korona virus.

BONUS GALERIJAS

Pogledajte kako izgleda Sofija Milošević, devojka Luke Jovića.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.