DOBRE VESTI IZ HUMSKE: Partizanov BISER neće dugo pauzirati

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jul.2023, 16:09

DOBRE VESTI IZ HUMSKE: Partizanov BISER neće dugo pauzirati

Ništa ozbiljno...

Partizan je ovog leta priključio prvom timu nekoliko najtalentivanijih igrača iz svog omladinskog pogona, a nekako se najviše očekivalo od krilnog napadača Janka Jevremovića koji je i prošle sezone bio priključivan seniorima. Međutim, Jevremović je u prvoj kontrolnoj utakmici na pripremama u Sloveniji protiv nižerazredne Pesnice doživeo povredu kolena i u prvom trenutku posle tog pada i s obzirom kakve je bolove trpeo, delovalo je da je u pitanju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << teža povreda ligamenata kolena.

Ali, pregledi koji su zatim obavljeni, kao i snimanja magnetnom rezonancom potvrdili su da je Jevremović ipak nešto bolje prošao u toj situaciji.

''Telegraf'' ovog popodneva prenosi da je i u Beogradu po povratku ekipe iz Slovenije  ponovljeno snimanje kolena i potvrđeno je da je u pitanju oštećenje kolateralnog medijalnog ligamenta.

Procena je da oporavak od ove povrede traje oko mesec dana, što je ipak dobra vest u odnosu na prve pretpostavke.

"Preuzmi besplatno - bonus za sportsko klađenje 1.000 RSD"

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.