DOBRA ILI LOŠA STVAR? Vilander ISTAKAO šta se kod Đokovića promenilo na ovom turniru

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Avg.2023, 09:40

DOBRA ILI LOŠA STVAR? Vilander ISTAKAO šta se kod Đokovića promenilo na ovom turniru

Noavk juri 24. Grend slem trofej.

Srpski teniser Novak Đoković je tokom dosadašnje karijere skoro konstatno imao i publiku kao protivnika i čini se da mu to upravo prija. Jedino na finalu US opena 2021. protiv Medvedeva navijači su bili uz njega i on je taj meč izgubio sa 3:0. Sada se čini da će tokom celog tunira biti miljenik publike, a to može biti i opterećenje za Novaka.

Šveđanin Mats Vilander je u razgovoru za "Ekip" rekao kako ima osećaj da Novak sada >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uživa daleko bolji status kod navijača kada igra sa Alklarasom, nego što je to bilo kada bi se sastajao sa Federerom i Nadalom.

- Jedan element koji menja stvar za Noleta je da ga publika sada podržava više nego kada je igrao protiv Rodžera ili Rafe. Protiv ove dvojice, tu je bio poražen unapred. Pre svega jer je uništio rivalstvo koje su svi voleli - kazao je Vilander.

Nekadašnji prvi reket, koji i ove sezone prati dešavanja na US Openu za Jurosport, smatra da publika ima više simpatija za Novaka kako se bliži kraj njegove karijere.

Ostaje da se vidi da li će podrška navijača pomoći ili odmoći Novaku da dođe do 24. Grend slem titule.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.