DOBAR START: Danilovićeva u drugom kolu Rolan Garosa

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Maj.2023, 14:12

DOBAR START: Danilovićeva u drugom kolu Rolan Garosa

U dva seta savladala Ukrajinku Baindl.

Srpska tenisera Olga Danilović plasirala se u drugo kolo Rolan Garosa pošto je sa 2:0 (6:3, 6:2) savladala Ukrajinku Katerinu Baindl posle sat i 36 minuta igre. U drugom kolu Danilovićeva će igrati protiv pobednice duela između Rumunke Sorane Kirstee i Italijanke Jasmin Paolini.

Danilovićeva je odlično otvorila meč i uspela da napravi dva uzastopna brejka, ali je zatim dva puta u nizu i izgubila servis pa je Ukrajinka smanjila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na 4:3. Međutim, srpska teniserka je trećim brejkom stigla do 5:3 i potom iskoristila prvu set loptu za vođstvo 1:0.

U drugom setu je viđena razmena brejkova, ali je Olga još jednom uspela da ostvari dva u nizu i stigne do prednosti od 4:2. Srepska teniserka je trećim brejom stigla do vleikog vođstva od 5:2 i sigurnim gemom na svoj servis stavila tačku na meč.

Pogledajte kako izgleda Maria Kortizia, supruga Pietrosa Sotiroua prvotimca Ludogoreca

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.