Izvor: HotSport.rs, 25.Jan.2017, 17:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOBAR POSAO: Štoper iz Vojvodine u Kortrajk

Kao što je naavljeno, Vladimir Kovačević zbog potpisivanja ugovora sutra ne putuje u San Dijego.
Prvi dobar posao za Vojvidinu. Štoper od 24 leta Vladimir Kovačević je prihvatio ponudu da pređe u Kortrajk i danas je morao da zbog pregleda u Belgiji, a zatim potpisivanja ugovora, napusti bazu FSS i neće sutra putovati na meč u SAD.
MUSLINOVA PROMENA: Fudbaler Napretka menja Vladimira Kovačevića (FOTO)
– Priča je finiširana i uspešno završena za sve tri >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << strane. Odlazim iz Vojvodine zadovoljan, a potpuno spreman da odgovorim obavezama u novom klubu. Kortrajk je svakako pravi izbor, rekao je za HotSport Kovačević.
Klubu iz Novog Sada treba da pripadne suma od oko 300.000 evra, što je neophodno za funkcionisanje u nastavku sezone.
The post DOBAR POSAO: Štoper iz Vojvodine u Kortrajk appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.