DO OVOGA JE MORALO DA DOĐE: Tektonske promene u Bajernu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Feb.2024, 11:51

DO OVOGA JE MORALO DA DOĐE: Tektonske promene u Bajernu (FOTO)

Sada se on za sve pita.

Aktuelni šampion Bundeslige Bajern Minhen imenovao je Maksa Eberla za novog sportskog direktora, objavio je bavarski klub.

Eberl je prošao kroz sve uzraste Bajernove škole, a tri sezone je igrao za bavarski sastav. Potom je nosio dres Bohuma, Grojter Firta, kao i Borusije iz Menhengladbaha.

🔴⚪️ Official: former RB Leipzig director Max Eberl has been appointed new FC Bayern board member, contract until 2027.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
“I spent my entire childhood and youth at FC Bayern and in Munich, so it is special for me to now return to the club where it all began in a new role”. pic.twitter.com/p8eEqFgZFN

— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) February 26, 2024

Bio je dugogodišnji direktor tog kluba, a poslednji angažman je imao u RB Lajpcigu gde je smenjen u septembru prošle godine. Na novoj dužnosti naslediće Hasana Salihamidžića koji je smenjen u maju prošle godine.

-  Celo detinjstvo i mladost proveo sam u Bajernu, stoga je za mene nešto posebno vratiti se u novoj ulozi u klub u kojem je sve počelo. Posao člana uprave za sport je veliki izazov, kojem ću pristupiti s puno poštovanja i poniznosti, ali s još više iščekivanja. Zajedno sa svima ovdje, želim učiniti sve što mogu da osiguram da Bajern nastavi biti uspešan u budućnosti i donosi radost svojim navijačima – kazao je Ebrl koji je potpisao ugovor do 2027. godine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.