DO JUČE JE BILO SUPROTNO: Zbog korone fudbaleri iz Evrope beže u Kinu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Mar.2020, 10:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DO JUČE JE BILO SUPROTNO: Zbog korone fudbaleri iz Evrope beže u Kinu!

Nezgodna situacija.

Fudbaleri Vuhan Zala, koji su prvobitno zadržani u Španiji zbog epidemije korona virusa u njihovoj zemlji, vratiće se u Kinu, kako bi pokušali da pobegnu (po drugi put) od zaraze koji se brzo širi Evropom.

- Stvari su sada dobre u Kini. Kineska liga će, najverovatnije, da startuje početkom maja. Moraćemo da idemo u karantin kada stignemo, pa što pre krenemo iz Španije, bolje za nas - rekao je trener kineske ekipe Hose Gonzales.

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << /> U Vuhanu je izbio novi virus i brzo se proširio na ostale zemlje, pa je sada zaraženo više od 145 hiljada ljudi, a umrlo je 5400 širom sveta. Nijedan od fudbalera kineskog kluba nije bio zaražen kada je ekipa došla u Španiju, ali je baka jednog od njih umrla od posledica korona virusa. Od poznatijih imena u ovom timu nastupaju Leo Baptistao i Danijel Kariso.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda kazahstanska teniserka Jelena Ribakina

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.