DNEVNIK SA POHORJA: Znam gde sam grešio

Izvor: Sportski Žurnal, 01.Jul.2011, 23:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DNEVNIK SA POHORJA: Znam gde sam grešio

PIŠE: Stefan Babović
Sa­vić me je „uni­štio” u te­ni­su. To­li­ko je bio bo­lji da sam obe­ćao ka­ko se do za­vr­šet­ka pri­pre­ma ne­ću la­ti­ti džoj­sti­ka. Ne že­lim da od­i­gram ni­jed­nu vi­deo igri­cu pre po­vrat­ka za Be­o­grad. Sad mi je u pr­vom pla­nu da što mir­ni­je pri­vre­de­mo kra­ju bo­ra­vak na Po­hor­ju.
Oti­šao je Ra­ća. Pret­hod­no nas je do­sta fud­ba­le­ra na­pu­sti­lo. Eki­pa je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << zna­čaj­no pod­mla­đe­na, pa se u 24. go­di­ni ose­ćam od­go­vor­nim za osta­tak ti­ma. Pri­ja mi ta­kva ulo­ga.
Po­sle ruč­ka, šef Sta­no­je­vić mi je u sa­li za vi­deo kon­fe­ren­ci­je po­ka­zao po­je­di­nač­nu ana­li­zu utak­mi­ce pro­tiv Ro­zen­bor­ga. Uočio sam gde sam gre­šio. On me je „stvo­rio” pro­šle go­di­ne, za­to ima ap­so­lut­no pra­vo da mi za­me­ri na po­je­di­nim de­ta­lji­ma. Sre­ćan sam što smo je­dan od ret­kih evrop­skih klu­bo­va ko­ji in­si­sti­ra na ova­kvoj vr­sti ana­li­ze. Tru­di­ću se da po­bolj­šam igru.
Vre­me do po­po­dnev­nog tre­nin­ga pre­kra­tio sam gle­da­njem fil­ma „Me­ha­ni­čar”. Reč je o ak­ci­ji. Ta­man da mi po­dig­ne adre­na­lin pred još je­dan iz­la­zak na te­ren.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.