DK: SAD protiv Španije u polufinalu

Izvor: B92, 08.Apr.2012, 17:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DK: SAD protiv Španije u polufinalu

Dejvis kup reprezentacija SAD plasirala se u polufinale, posle pobede nad Francuskom od 3:1.

Amerikanci će se u polufinalu sastati sa reprezentacijom Španije, kojj je na svom terenu slavila protiv Austrije istim rezultatom.

Džon Izner je u Montekarlu u četiri seta savladao Žo-Vilfreda Congu i obezbedio svojoj reprezentaciji plasman u polufinale, prvi put od 2008. godine.

Prvi dan je završen sa 1:1 u pobedama, a bodove svojim reprezentacijama u singlu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << doneli su Izner i Conga. Drugog dana u Montekarlu braća Brajan bila su uspešnija u dublu od Ljodre i Benetoa, i doneli SAD prednost od 2:1. Izner je protiv Conge potvrdio plasman u polufinale, a u poslednjem petom meču snage će odmeriti Simon i Harison.

Španci su posle prvog dana imali vođstvo od 2:0, Almagro je u tri seta savladao Melcera, a Ferer je bio bolji od Haider-Maurera. Reprezentacija Austrije slavila je u meču dublova i obezbedila sebi bod drugog dana takmičenja. Plasman u polufinale Špancima je obezbedio Ferer pobedom nad Melcerom od 3:0, a u poslednjem meču dana sastaće se Almagro i Peja.

U polufinalni meč na programu je od 14. do 16. septembra, a domaćin će biti reprezentacija Španije.

U ostalim mečevima četvrtfinala reprezentacija Argentine vodi protiv Hrvatske sa 2:1, a isto vođstvo ima i Češka u duelu sa Srbijom.
Pogledaj vesti o: Dejvis kup

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SAD u polufinalu poslije pobjede Iznera nad Congom

Izvor: Nezavisne Novine, 08.Apr.2012

BEOGRAD - Američki teniser Džon Izner pobijedio je danas Francuza Žo-Vilfred Congu u četiri seta, 6:3, 7:6, 5:7, 6:3, i tako svojoj reprezentaciji donio plasman u polufinale Dejvis kupa.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.