DK: Nemci izbacili Špance

Izvor: B92, 01.Feb.2014, 18:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DK: Nemci izbacili Špance

Teniska reprezentacija Nemačke izbacila je Španiju iz Svetske grupe Dejvis kupa posle samo dva dana.

Nakon što su u petak dobili oba singl meča, Nemci su u subotu slavili i u dublu, pa preostali singl mečevi nemaju rezultatski značaj.

Odlučujući poen Nemcima doneli su Tomi Has i Filip Kolšrajber koji su savladali Fernanda Verdaska i Davida Marera sa 3:1, po setovima 7:6, 6:7, 7:6, 6:3 posle tri i po sata igre.

U petak je Kolšrajber dobio Roberta >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Bautistu Aguta, a nakon toga je Florijan Majer savladao Felisijana Lopesa.

Španci su igrali bez dvojice najboljih igrača Rafaela Nadala i Davida Ferera. Reprezentacija Nemačke će u četvrfinalu igrati protiv pobednika duela Francuske koja je takođe posle dva dana slavila protiv Australije.

DK, prvo kolo Svetske grupe:

Češka – Holandija 2:1

Japan – Kanada 2:1

Nemačka – Španija 3:0

Francuska – Australija 3:0

SAD – Velika Britanija 0:2

Argentina – Italija 1:1

Kazahstan – Belgija 2:1

Srbija – Švajcaska
Pogledaj vesti o: Dejvis kup

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DK: Nemci izbacili Špance

Izvor: B92, 01.Feb.2014

Teniska reprezentacija Nemačke izbacila je Španiju iz Svetske grupe Dejvis kupa posle samo dva dana...Nakon što su u petak dobili oba singl meča, Nemci su u subotu slavili i u dublu, pa preostali singl mečevi nemaju rezultatski značaj...Odlučujući poen Nemcima doneli su Tomi Has i Filip Kolšrajber...

Nastavak na B92...

DK: Nemci ekspresno do četvrtfinala

Izvor: Sportal.rs, 01.Feb.2014

Dejvis kup reprezentacija Nemačke plasirala se u drugo kolo Svetske grupe, pošto su Tomi Has i Filip Kolšrajber svojoj ekipi doneli treći, odlučujući poen u duelu sa Španijom.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.