DIVNE VESTI STIŽU SA JAMAJKE: Bolt dobio NASLEDNIKE, Kasi rodila BLIZANCE (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jun.2021, 15:13

DIVNE VESTI STIŽU SA JAMAJKE: Bolt dobio NASLEDNIKE, Kasi rodila BLIZANCE (FOTO)

Osvojio osam olimpijskih medalja.

Najbrži čoveke planete, čuveni atletski šampion i olimpijski pobednik Jusein Bolt i njegova partnerka Kasi Benet objavili su da su postali roditelji blizanaca, dvojice dečaka.

Atletičar je objavio srećnu novost na Instagramu uz porodičnu fotografiju na Dan očeva, uz emotikon koji predstavlja munju koji je postavio uz imena dečaka, kao i uz ime njihove starije kćeri Olimpije rođene u maju 2020.

Kasi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Benet takođe je objavila fotografije porodice, uz poruku: "Srećan Dan očeva mojoj ljubavi zauvek. "Ti si stena ove porodice i najveći otac svojoj deci".

Објава коју дели Usain St.Leo Bolt (@usainbolt)

Bolt (34) je osvojio osam zlatnih medalja sa Olimpijskih igara 2008, 2012. i 2016, ali neće učestvovati u Tokiju jer je 2017. otišao u sportsku penziju. Pokušao je potom kao fudbaler, ali je 2019. ipak otišao iz sveta sporta.

Direktan okršaj za drugo mesto danas (18.00) između Ukrajine i Austrije, gde Ukrajincima i remi garantuje tu poziciju, a nerešeno odgovara i rivalu jer bi u tom slučaju verovatno otišao dalje kao trećeplasirani. Kvota na Ukrajinu je 3,40, na iks 2,00, a na Austriju 3,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Ukrajina - Austrija.

Ovaj atletičar još uvek drži svetske rekorde na 100 i 200 metara i jedini je koji je poneo zlato u obe discipline na tri uzastopne olimpijade.  

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.