DIVLJAO I UDARAO GA O ZEMLJU: Cicipas IZLOMIO reket, a povređen je i njegov otac! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jan.2020, 01:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DIVLJAO I UDARAO GA O ZEMLJU: Cicipas IZLOMIO reket, a povređen je i njegov otac! (VIDEO)

Beseneo je.

Na ATP kupu u Australiji, Nik Kirjos i Stefanos Cicipas vodili su veliku borbu, a sva tri seta odlučena su u taj-brejkovima. Na kraju, posle dva sata i 38 minuta borbe, trijumfovao je Kirjos sa (2:1), a duela je ostao upaćne i po polomljenom reketu od strane Cicipasa.

Kako je meč odmicao, Cicipas je bio sve nervozniji što nikako nije uspevao da slomi otpor temperamentnog Australijanca, pa je u jednom trenutku pokazao da može da bude i temperamentniji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od Kirjosa!

Here's the moment Stefanos Tsitsipas injured his Dad Apostolos when he smashed his racket!!

(@ATPMedia @primevideosport 📹) pic.twitter.com/QDLgJlbrOh

— JC 🎾. (@Joe__Tennis) January 7, 2020

Ne samo što je tada polomio reket, nego je prvo uplašio, a onda i povredio svog oca i trenera Apostolosa, koji je morao odmah u svlačionicu kako bi sanirao povredu.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Adela Smajić, ćerka legende Partizana Admira Smajića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.