Izvor: HotSport.rs, 30.Mar.2015, 19:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DISCIPLINSKI POSTUPAK: UEFA odlučuje o Crnoj Gori i Rusiji

Evropska kuća fudbala pokrenula disciplinski postupak protiv Crne Gore i Rusije. Taj meč prekidan je dva puta zbog nasilja navijača i nije ni završen.

Kao što je poznato, meč G grupe kvalifikacija za EP prekinut je već u prvom minutu kada je golman Rusije Igor Akinfejev pogođen bakljom u glavu, a drugi se dogodio u 67. minutu kada je pogođen i njegov saigrač Dmitrij Kombarov.
UEFA je saopštila da je protiv Crne Gore otvorila disciplinski postupak zbog loše organizacije >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << utakmice, a protiv oba nacionalna saveza zbog bacanja petardi i drugih predmeta na teren od strane njihovih navijača.
U trenutku konačnog prekida bilo je 0:0, a tužilaštvo u Podgorici podiglo je optužnicu protiv hulagana koji je pogodio Akinfejeva bakljom.
U toj grupi Austrija je prva sa 13 bodova ispred Švedske sa 9, Rusije i Crne Gore sa po 5, Lihtenštajna sa 4 i Moldavije sa 1.
hotsport.rs       
The post DISCIPLINSKI POSTUPAK: UEFA odlučuje o Crnoj Gori i Rusiji appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

UEFA pokrenula postupak protiv Crne Gore i Rusije

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Mar.2015

NION - Evropska fudbalska unija (UEFA) pokrenula je disciplinski postupak protiv Crne Gore i Rusije nakon što je utakmica dva nacionalna tima prekinuta u Podgorici zbog nasilja navijača...Meč G grupe kvalifikacija za prvenstvo Evrope prekinut je u petak u 67. minutu kada je ruski reprezentativac Dmitrij...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.