DIRLJIVO: Fjorentina SJAJNIM GESTOM potvrdila da NIKAD neće zaboraviti Davidea Astorija (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Mar.2018, 07:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DIRLJIVO: Fjorentina SJAJNIM GESTOM potvrdila da NIKAD neće zaboraviti Davidea Astorija (FOTO)

Bivši kapiten kluba je tragično preminuo 4. marta.

Davide Astori nikad neće biti zaboravljen! Čelnici Fjorentine su saopštili da će u sećanje na tragično preminulog kapitena promeniti naziv trening centra, koji će od sada nositi tragično preminulog igrača. Astori je iznenada preminuo u snu 4. marta u svojoj 32. godini, a kasnije je utvrđeno da je uzrok smrti srčani zastoj.

Fiorentina vow to 'keep memory of Astori alive' in renaming training ground >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << https://t.co/GC5E5mWiy4 pic.twitter.com/u1SFDYp3ao

— Gunradi Ahmad (@Gunradi) 18. март 2018.

Kapiten Ljubičastih je sahranjen uz velike počasti cele Firence, a da sećanje na njega neće izbledeti potvrdio je i predsednik Fjorentine Mario Konjinji.

- Trening centar se neće više zvati Kampini, već Sportski centar Davide Astori. Tu je bio njegov dom, mesto gde je često dolazio, ponekad i sa porodicom. Ovo je samo jedna od prvih inicijativa da zapamtimo jednu takvu posebnu osobu - rekao je Konjinji.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.