DIREKTOR FAJZERA STAO UZ ĐOKOVIĆA! Efektno zapušio usta Novakovim dušmanima

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jan.2022, 16:50

DIREKTOR FAJZERA STAO UZ ĐOKOVIĆA! Efektno zapušio usta Novakovim dušmanima

Sve je objasnio.

Direktor kompanije Fajzer Albert Burla stao je u zaštitu Novaka Đokovića. Čelnik Fajzera je objasnio da najbolji teniser sveta ne može da bude pretnja po zdravlje u Australiji posle nedavno preležane infekcije kovidom.

Burla je u razgovoru za "Bloomberg Markets and Finance" otkrio da je veliki navijač srpskog asa.

Pogledajte rezultate

- Kao prvo, ja sam veliki navijač Novaka Đokovića, ali ne mogu nikako da uđem sada u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << to da li je on imao potrebnu dokumentaciju za ulazak u Australiju ili ne. To je nešto što je između njega i vlasti, kao i lekara. Smatram da je preležan virus vid zaštite od infekcije, ne samo u ovom slučaju nego generalno. I to na određeno vreme. U mnogim zemljama širom Evrope sertifikat vam je validan šest meseci nakon poslednje doze vakcine, a u slučaju preležanog virusa samo tri meseca nakon pozitivnog testa. Dakle, zaštita koju dobijate nakon prirodno preležanog virusa ne traje toliko kao posle vakcine. To je ono što sam ja rekao i o čemu mogu da govorim – istakao je Burla.

Videćemo posle svega da li će vlasti Australije dozvoliti Đokoviću da igra na gren slemu u Melburnu ili će ponovo naložiti njegovu deportaciju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.