DIONI POSLE PRVENCA: Bilo je zabavno

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jul.2021, 18:15

DIONI POSLE PRVENCA: Bilo je zabavno

Francuz strelac u ubedljivom trijumfu protiv Kairata.

Fudbaleri Crvene zvezde su savladali Kairat rezultatom 5:0 na stadionu "Rajko Mitić" i na taj način prošli u naredno kolo kvalifikacija za najelitnije evropsko takmičenje. Prvenac u crveno-belom dresu postigao je Luis Dioni, a osmeh povodom toga nije mogao da sakrije.

- Bilo je zabavno i zaista je sjajan osećaj postići gol u dresu ovako velikog kluba kao što je Crvena zvezda. Zasluženo smo ostvarili prolaz >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u narednu fazu, iako smo imali nedostatak iz prve utakmice, smatram da smo bili mnogo bolji rival. Detaljno smo se spremali za ovaj meč, analizirali protivnika i to je dalo sjajan rezultat u revanšu - rekao je Dioni.

Imao je Partizan u prvom meču priliku da ubedljivije pobedi slovački DAC, ali je na kraju bilo 1:0. Večeras (20.45) crno-beli će braniti tu prednost za treće kolo kvalifikacija za Ligu konferencija, a pokazali su da su kvalitetniji. Kvota na dvojku je 2,35, na iks 3,20, a na keca 2,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za DAC – Partizan.

Osvrnuo se francuski interancionalac na sjajnu atmosferu sa stadiona ''Rajko Mitić'' koju je napravilo 20.000 dece iz škola fudbala, pošto crveno-beli nisu mogli da računaju na podršku navijača zbog suspenzije.

- Navijači su bili odlični, pevali su tokom celog susreta. Već sam osetio čar ovog prelepog stadiona, ali ovo večeras je bilo nešto posebno, veoma sam srećan - zaključio je Zvezdin napadač.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Ana Semenovič bivša ruska klizačica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.