DINAMO KRENUO ZVEZDINIM STOPAMA: Stiže omladinac Bajerna!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Avg.2023, 15:37

DINAMO KRENUO ZVEZDINIM STOPAMA: Stiže omladinac Bajerna!

Novo pojačanje...

Kada je u Crvenu zvezdu iz Bajern Minhena stigao Nemanja Motika bila su velika očekivanja od ovog momka, ali ih on nije opravdao na "Marakani".Sada će Dinamo iz Zagreba pokušati sa jednim polaznikom Bajernove akademije.

Kako prenose mediji u komšiluku, Zagrepčani su zaintresovani za mladog reprezentativca Hrvvatske Gabriela Vidovića za koga u Bajernu nema mesta.

Vratio se 19-godišnjak u Minhen nakon pozajmice u holandskom Viteseu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ali nije u planovima trenera Tomasa Tuhela, pa je odlazak neminovnost.

Vidović je rođen u nemačkog Augzburgu, ali je odbrao da nastupa za mlađe reprezentativne kategorije Hrvatske. Igra na poziciji levog krila, a njegova tržišna vrednost procenjuje se na 2.500.000 evra.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.