DINAMO JE BIO PREVIŠE: Čelsi otpustio Tuhela

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Sep.2022, 11:41

DINAMO JE BIO PREVIŠE: Čelsi otpustio Tuhela

Nemac za godinu i po dana osvojio tri trofeja.

Jučerašnji poraz od zagrebačkog Dinama u prvom kolu Lige šampiona bio je previše za čelnike Česija koji su odlučili da uruče otkaz menadžeru Tomasu Tuhelu, a na sajtu kluba je potvrđeno da Nemac napušta Plavce koji su se oglasili saopštenjem.

 - S obzirom da se navršava 100 dana otkako su novi vlasnici preuzeli klub i nastavljaju naporno da rade na njegovom jačanju, smatraju da je pravo vreme za ovakav potez. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Tuhelu i njegovom stručnom štabu hvala za sav trud uložen tokom vremena provedenog na Stamford bridžu, imaće posebno mesto u istoriji Čelsija, posle osvajanja tri pehara - navodi se u saopštenju.

Chelsea Football Club part company with Thomas Tuchel.

— Chelsea FC (@ChelseaFC) September 7, 2022

Tuhel je u Čelsiju stigao u januaru 2021. i u proteklih godinu i po dana u klubu usupeo da osvoji Ligu šampiona, Superkup Evrope i Svetsko klupsko prvenstvo. Međutim, ova sezona je krenula traljavo posebno pošto je klub potrošio preko 250 miliona evra za rekonstrukciju ekipe, ali je igra bila daleko od zadovoljavajuće pa su novi vlasnici odlučil da se zahvale Nemcu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.