DINAMIK GOSTUJE ŠAMPIONU: Muta preti Zvezdi, ima recept za pobedu! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Maj.2017, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DINAMIK GOSTUJE ŠAMPIONU: Muta preti Zvezdi, ima recept za pobedu! (FOTO)

Utakmica se igra u petak od 19 časova.

Ekipa Dinamika ide na noge Zvezdi bez bele zastave. Izabranici trenera Miroslava Mute Nikolića u petak gostuju crveno-belima u dvorani „Aleksandar Nikolić“, u okviru sedmog kola Super lige i taj meč dočekuju sa ogromnim motivom..

PARTIZAN IGRA DERBI KOLA: Džikić OPREZAN i UPOZORAVA NA OVO

DESANT NA DENVER: Srbija na draftu u Koloradu (FOTO)

Tim sa Dorćola iza sebe ima pobede nad Mega Leksom i Vršcem, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << što im je dodatno podiglo samopouzdanje pred duel sa  favorizovanim aktuelnim šampionom.

- Pojačali smo trening i trudili smo se da osvežimo ekipu, ali ta utakmica nam nije prioritet. Zvezda je ubedljivo najjača u ovoj ligi, ali borićemo se. Trudićemo se da sa što manjom razlikom izgubimo. Naravno, moj lični stav je uvek pobeda. Kada moja ekipa jako odigra odbranu, može svašta da se desi. Ovo je pre svega škola košarke, ali ne menjamo ambicije. Borićemo se da budemo među četiri najbolje ekipe – poručio je Nikolić.

Bogdanović u prvoj petorci Evrolige, nema Teodosića!

Dinamik se trenutno nalazi na četvrtoj poziciji na tabeli sa skorom 3-3. Utakmica Zvezda - Dinamik igra se u petak od 19 časova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.