DFB Pokal - Kostić asistirao za prolaz, pa zaradio neshvatljivo isključenje! (video)

Izvor: Sportske.net, 05.Mar.2020, 00:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DFB Pokal - Kostić asistirao za prolaz, pa zaradio neshvatljivo isključenje! (video)

Poznati su svi učesnici polufinala Kupa Nemačke.

Bajer Leverkuzen i Ajtraht iz Frankfurta plasirali su se večeras u polufinale Kupa Nemačke, gde će se pridružiti Bajern Minhenu i malenom Sarbrikenu.

Za nas, najvažnije je da je "srpski" Ajntraht opet pobedio, a da je Filip Kostić opet bio asistent, ali je nažalost na kraju pokvario utisak crvenim kartonom.

Ajntraht je ugostio Verder iz Bremena i zasluženo slavio rezultatom 2:0.

Prvi pogodak >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << postigao je Andre Silva iz penala, da bi u 60. minutu Kostić opet pobegao svojim čuvarima i asistirao Kamadi za konačnih 2:0.

Ipak, onda je iz neobjašnjivih razloga preoštro starovao sa leđa i, moramo priznati, zaslužio crveni karton.

U drugom današnjem meču, Leverkuzen je takođe opravdao ulogu favorita, pošto je kao domaćin pobedio Union Berlin rezultatom 3:1.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Lion poveo i razljutio PSŽ, Mbape magijom i het-trikom pokazao zašto vredi 200 miliona! (video)

Izvor: Sportske.net, 05.Mar.2020

PSŽ melje, ali Mbape je budući broj jedan na svetu, posebno je čudesan njegov drugi gol, za 3:1!..Fudbaleri Pari Sen Žermena plasirali su se u novo finale Kupa Francuske pošto su danas kao gosti razbili Lion rezultatom 5:1!..Blistao je heroj meča Kilijan Mbape koji je postigao het-trik, dok su...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.