DEVIĆ DOLAZI U PARTIZAN

Izvor: Kurir, 30.Dec.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DEVIĆ DOLAZI U PARTIZAN

Jesenji šampion Srbije dovodi mladog fudbalera portugalskog Belenensesa

Mladi fudbaler portugalskog Belenensesa Vukašin Dević mogao bi u zimskom prelaznom roku da pojača jesenjeg šampiona Srbije, ekipu Partizana. Dević igra na poziciji štopera, prošle zime se iz pirotskog Radničkog preselio u Beira Mar, da bi se letos, nakon ispadanja ovog kluba iz Prve lige, preselio u Belenenses na šestomesečnu pozajmicu kao igrač agencije Inverno.

Dević je rođen 1984. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << godine u Beogradu, a prošao je fudbalsku školu Radničkog iz Novog Beograda. Posle završenog omladinskog staža iz redova novobeogradskog kluba preselio se u Srem iz Jakova, pa u Pirot, gde je odličnim igrama privukao pažnju bivšeg fudbalera Crvene zvezde Jovana Stankovića. Nekadašnje levo krilo crveno-belih preporučio je poznatom srpskom menadžeru Zoranu Stojadinoviću da preuzme brigu o njegovoj karijeri, da bi mesec dana kasnije ovaj trio započeo zajedničku misiju u Beira Maru.

- Dević je za kratko vreme pokazao da se radi o odličnom fudbaleru. Voleo bih da pomognem Partizanu jer mislim da bi i njemu mnogo značilo da najmanje godinu ili godinu i po dana provede u timu koji se bori za trofeje i nastupa u Evropi. Poslednju reč će dati Belenenses, iako prava na njega ima agencija Inverno, čiji sam suvlasnik - rekao je Zoran Stojadinović.

Agent srpskog fudbalera izjavio je za Kurir da je spreman da Belenesesu ponudi napadača Edgara iz Porta u zamenu za Devićevu slobodu, ali postoji mogućnost da mladi Brazilac karijeru nastavi u Crvenoj zvezdi.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.