DETONACIJA: Zvezda završila NAJVEĆE pojačanje! Iz Barselone na Mali Kalemegdan!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jul.2020, 12:38

DETONACIJA: Zvezda završila NAJVEĆE pojačanje! Iz Barselone na Mali Kalemegdan!

Definitivno.

Crvena zvezda će definitivno imati moćan tim u narednoj sezoni Evrolige! Prema pisanju "Informera", crveno-beli su blizu dogovora sa doskorašnjim košarkašem Barselone Kevinom Pangosom (27)!

Dolaskom novog trenera Saše Obradovića počela je rekonstrukcija tima. Prvi je stigao centar Lendri Noko (26), koji je sa Albom osvojio titulu u Nemačkoj. Posle njega je angažovan Džrodan Lojd (26) iz Valensije, koji je u sezoni 2018/19. osvojio NBA prsten sa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Toronto Reptorsima.

Naredna Zvezdina "bomba" biće plejmejker Barselone Kevin Pangos. Kanadskom reprezentativcu slovenačkog porekla istekao je ugovor sa Kataloncima, a ukoliko se dogovori sa crveno-belima, plata na Malom Kalemegdanu neće mu biti manja od 500.000 evra.

Pregovori sa Pangosom su u završnoj fazi. Naturalizovani Kanađanin je jedan od najboljih plejmejkera u Evropi i predstavljao bi veliko pojačanje za crveno-bele. Ujedno, on je jedan od najzaslužnijih što je Žalgiris u sezoni 2017/18. igrao fajnal-for Evrolige. To mu je i obezbedilo prelazak u Barselonu.

Ono što predstavlja problemčić crveno-belima je interesovanje Zenita, koji takođe želi Kanađanina u svojim redovima. Na Malom Kalemegdanu su, ipak, blizu realizacije posla i veruju da će trener Saša Obradović dobiti još jedno veliko pojačanje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.