DETONACIJA U FIRENCI: Dušan Vlahović POTPISUJE, lova do krova....

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Feb.2020, 15:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DETONACIJA U FIRENCI: Dušan Vlahović POTPISUJE, lova do krova....

Ugovor do 2025. godine.

Za dobre igre i golove Dušan Vlahović će uskoro dobiti veliku povišicu i imaće čak šest puta veću platu u odnosu na prethodni period.

Partizanovo dete ove sezone igra sjajno, najbolji strelac je Fiorentine u aktuelnoj sezoni, tako da ne čudi to što Viola želi da produži saradnju sa Vlahovićem, koji je jedan od najslabije plaćenih igrača u timu sa 200.000 evra godišnje i ugovorom do leta 2023. godine.

#UltimeNotizieCalcioNapolieaggiornamentih24 >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Fiorentina, Vlahovic verso il rinnovo fino al 2025: l’ingaggio sarà da un milione più bonus: Fiorentina, Vlahovic verso il rinnovo fino al 2025: l’ingaggio sarà da un milione più bonus Dusan Vlahovic si… https://t.co/4W66sNJ61y pic.twitter.com/3XgAq7D5CF

— sportlive (@sportli26181512) February 26, 2020

Napoli i Roma su zaintereesovani za potpis mladog napadača, pa je tako Fiorentina želela da blindira ugovor Dušana Vlahovića koji je ove sezone postigao šest golova u Seriji A.

Fiorentina nije u opasnosti da ga izgubi Vlahovića jer je vezan dugoročnim ugovorom, ali želi da ga blindira i nagradi ga za napredak koji je napravio. Zato je toskanski klub spremio ponudu za novi ugovor do 2025. godine sa povećanjem plate od čak šest puta. Tačnije, na 1.200.000 evra po sezoni. Pored toga, Vlahović bi imao i određene bonuse za postignute golove. Gazeta delo Sport piše da u Firenci vlada optimizam i da bi dve strane do kraja sezone trebalo da stave paraf na produžetak saradnje.

Pogledajte rezultate

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Agustina Gandolfo, devojka Lautara Martineza.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.