DETONACIJA NA MALOM KALEMEGDANU: Raduljica na korak do Zvezde!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2022, 23:22

DETONACIJA NA MALOM KALEMEGDANU: Raduljica na korak do Zvezde!

Biće još kontakata...

Predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović govorio je na skupštini kluba o aktuelnim dešavanjima u klubu sa Malog Kalemegdana.

Osim što je potvrdio ostanak kapitena Branka Lazića i Stefana Markovića u Zvezdi i naglasio da je Nikoli Kaliniću ponuđen ugovor koji je u brojkama jači od ponude Barselone, prvi čovek crveno-belih je istakao da je klub kontaktirao i standardne članove reprezentacije Srbije.

- Što se tiče ostalih pojačanja, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kontaktirali smo Tea, Bobija, Bjelicu i Raduljicu. Teodosić ima ugovor sa Virtusom, Bjelica se odlučio za Fener, Bobi još jednu godinu u NBA, a sa Raduljicom će biti još kontakata, trenutno je nedefinisana situacija - otkrio je Čović.

Od dosadašnjih pojačanja u Zvezdu su stigli Nemanja Nedović i Hasan Martin, dok su klub napustili Dejan Davidovac, Mail Cirbes, Ostin Holins kao i trofejni trener Dejan Radonjić koji je preuzeo grčki Panatinaikos.

BONUS VIDEO: Pogledajte kakve šanse Beograđani daju Novaku Đokoviću za osvajanje Vimbldona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.