DETALJI SU POTREBNI DA NAPRAVITE RAZLIKU: Bahar otkrio šta je presudilo Zvezdi

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Okt.2023, 23:29

"DETALJI SU POTREBNI DA NAPRAVITE RAZLIKU": Bahar otkrio šta je presudilo Zvezdi

Oglasio se trener crveno-belih.

Trener Crvene zvezde Barak Bahar istakao je loš početak meča kao vrlo važan u kasnijem porazu od Lajpciga u 3. kolu Lige šampiona.

- Nismo dobro počeli utakmicu. Pokušali smo da pritisnemo, počeli smo tek durgo poluvreme dobro. Nismo iskoristili momentum da postignemo i drugi gol. Uveo sam mlade da pomognu. Igrali smo protiv jake ekipe, a ponekad su potrebni detalji da bi se napravila razlika - ocenio je Bahar.

Izraelski >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << stručnjak je u drugom poluvremenu uveo trojicu Zvezdine dece – Nedelljkovića, Mijatovića i Lučića.

- Mladi igrači su ušli kod lošeg rezultata. Bila je ovo dobra pozornica za njih. Sviđa mi se kako su odigrali, imaju lepu budućnost.

Revanš sa Lajpcigom je za samo dve nedelje, ali do tada ima još dosta da se igra, ističe trener crveno-belih.

- Tek smo završili utakmicu. Imamo brzo utakmicu u ligi, težak je raspored, imamo još utakmica do revanša sa Lajpcigom - zaključio je Bahar.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.