DETALJI LALATOVIĆEVOG UGOVORA: Vila sa BAZENOM, milionska svota, a tu su i OGROMNI bonusi

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jun.2021, 08:13

DETALJI LALATOVIĆEVOG UGOVORA: Vila sa BAZENOM, milionska svota, a tu su i OGROMNI bonusi

Fenomenalni uslovi.

Srpski fudbalski trener Nenad Lalatović je stavio paraf na ugovor sa saudijskim Al Batinom i što se tiče uslova može biti presrećan.

- Sjajno sam prihvaćen. Hteo me je prvi čovek kluba, bogati šeik - lično me tražio. Pratili su moj trenerski razvoj i dali mi odrešene ruke - kazao je doskorašnji trener niškog Radničkog za Mondo.

Što se tiče detalja ugovora Saudijci su bili izdašni.

- Dali su mi vilu sa bazenom, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << automobil i bogat ugovor. Na platu mene i mojih saradnika ukupno odlazi 1.000.000 dolara. Za svaku pobedu dobijamo 5.000 dolara, još 100.000 hiljada dolara ako završimo u prvih osam i čak 500.000 ako budemo u prva tri tima - nije Lalatović skrivao zadovoljstvo po potpisu ugovora.

- Srećan sam što sam napravio za deset godina u srpskom fudbalu, odlazim na spektakularan način. Nedostajaće mi srpski fudbal, ali vratiću se jednom - zaključio je Nenad Lalatović.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda češka teniserka Karolina Muhova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.