DERBI NA MEACI: Skudeto je osvojen još samo da padne Vučica!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Maj.2021, 10:14

DERBI NA MEACI: Skudeto je osvojen još samo da padne Vučica!

Roma gostuje na u Milanu.

Još jedan derbi je danas na programu! Osim londonskog, igra se i vanredno 36. kola italijanske Serije A gde će fudbaleri Intera na stadionu "Đuzepe Meaca" dočekati Romu.

Fudbaleri Intera su nedavno i zvanično došli do prvog Skudeta posle čak deset godina posta, što je svakako bio znak za veliko slavlje navijača ovog kluba.

U prošlom kolu su Neroazuri samo potvrdili svoju dominaciju, pošto su na svom terenu savladali Sampdoriju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa više nego ubedljivih 5:1.

Inter slavi titulu i pitanje je u kom će sastavu večeras (20.45) na megdan Romi koja takođe nema velikih takmičarskih motiva jer plasman u Evropu najmanje zavisi od nje. Možda je idealna prilika za opkladu na golove - kvota na 3+ je 1,40, a na GG3+ 1,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Inter - Roma.

Inače, Antonio Konte je na tom susretu malo promešao sastav tima, a isto treba očekivati i ovog puta, iako je i pored toga ekipa iz Milana apsolutni favorit.

Nažalost, utisak je da će fudbaleri Rome ostati bez plasmana u Ligu Evrope, pošto se u ovom trenutku Rimljani nalaze na sedmom mestu na tabeli uz čak šest bodova manjka u odnosu na šestoplasirani Lacio, pa će po svemu sudeći izabranici Paula Fonseke morati da se zadovolje sa plasmanom u novoformiranoj Ligi Konferencija.

Inače, u prošlom kolu je ekipa iz Rima odigrala jedan fenomenalan meč na svom terenu i posle duže vremena uspela da zabeleži trijumf, a protivnik je bio Krotone, koji je sa čak pet golova u mreži ispraćen kući.

Treba napomenuti i da je za očekivati da Inter nastupi u nešto izmenjenom sastavu u odnosu na veći deo sezone, dok Roma nema šta da izgubi na ovom gostovanju

Derbi kola Inter - Roma na programu je u sredu od 20:45.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda srpska atletičarka Sara Vještica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.