DEPRESIJA GA JE DOTUKLA: Tama je delovala beskrajno, celog me je progutala...

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Avg.2023, 09:17

DEPRESIJA GA JE DOTUKLA: Tama je delovala beskrajno, celog me je progutala...

Dosta je nazadovao na listi.

Italijanski teniser Mateo Beretini priznao je da u poslednje vreme ima fizičke, ali i mentalne probleme.

On je u tekućoj sezoni suočen je sa brojnim povredama, ali i depresijom što je naravno uticalo na plasman, pa trenutno zauzima tek 38. mesto ATP liste.

- Duboko u sebi, kad se osećam iscrpljeno, znam da je igranje tenisa jedna od stvari koje me čine živim. Kad to nisam mogao da radim, upoznao sam tamu. Tama je delovala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << beskrajno, celog me je progutala jer umesto da stojim i dišem, zakopavao sam se u bezdan - rekao je Beretini za "Korijere dela Sera" i potom dodao:

- Bilo je loših trenutaka, koji mi se nisu svideli, ali bili su ključni da ponovo otkrijem razloge za radost u onome što radim od detinjstva, tokom celog života. Vratio sam se na početke da se ponovo pronađem. Tama mi je dala prostora da to učinim.

Najbolji plasman mu je bilo šesto u januaru prošle godine, a sada je daleko od te pozicije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.