DENVER SPREMIO METLU: Nagetsi slavili uz brutalnu poslednju četvrtinu Nikole Jokića (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Maj.2023, 08:19

DENVER "SPREMIO METLU": Nagetsi slavili uz "brutalnu" poslednju četvrtinu Nikole Jokića (VIDEO)

Vode sa 3:0.

Košarkaši Denver Nagetsa vode 3:0 u finalu Zapada NBA lige, posle trijumfa nad Los Anđeles Lejkersima 119:108 u "Kripto centru".

Nikola Jokić je završio sa 24 poena, šest asistencija i osam skokova. Srbin je briljirao u poslednjoj deonici iako je imao četiri faula, ubacivši 15 poena. Džamal Marej je odigrao neverovatno prvo poluvreme sa 30 poena. Ukupno je imao 37 na kraju.

Marej i Jokić su imali odličnu podršku sa 17 poena Koldvel-Popa, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 15 Brusa Brauna i dabl-dablom Majka Portera Džuniora od 14 poena i 10 skokova.

Lejkerse je predvodio Entoni Dejvis sa 28 poena i 18 skokova uz 61 posto iz igre. Ostin Rivs i Lebron Džejms su ubacili po 23 poena. Kralj je završio i sa 12 asistencija, sedam skokova, ali uz slab šut za tri (3/9).

Denver gostuje 23. maja Lejkersima i ima priliku da "počisti" rivala i ode u finale.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.