DENI ALVEŠ PROMENIO ISKAZ: Brazilac ostaje u zatvoru, ali sa izmenjenom taktikom odbrane

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Apr.2023, 15:02

DENI ALVEŠ PROMENIO ISKAZ: Brazilac ostaje u zatvoru, ali sa izmenjenom taktikom odbrane

Uhapšen je 20. januara.

Brazilski fudbaler Deni Alveš (39), koji se od januara nalazi u pritvoru u Barseloni, u ponedeljak je na sudu rekao da je devojka koja ga je optužila za silovanje dobrovoljno pristala na seksualni odnos. On je prilikom ranijeg iskaza rekao da uopšte nije došlo do odnosa u diskoteci u najvećem katalonskom gradu 30. decembra prošle godine.

Alveš je u ponedeljak rekada je tada lagao kako bi od supruge sakrio neverstvo, ali da sada govori >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << istinu, jer je u međuvremenu supruga zatražila razvod braka. Njegovo davanje iskaza trajalo je 20 minuta i bilo zatvoreno za javnost. Alves je naglasio da je nevin, rekli su neimenovani izvori sa suda.

Fudbaler je u decembru otputovao u Barselonu nakon što je s Brazilom ispao od Hrvatske u četvrtfinalu Svetskog prvenstva u Kataru. Pored Barselone, u kojoj je godinama igrao i živio, ima kuću.

Nakon što ga je jedna devojka optužila da ju je silovao u toaletu diskoteke, uhapsila ga je policija 20. januara.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.