Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Okt.2022, 22:40

DEMONSTRACIJA SILE: Novi Beograd razmontirao sedmostrukog šampiona Evrope

Novobeograđani brane titulu u Regionalnom takmičenju.

Vaterpolisti Novog Beograda malo je reći, savladali su zagrebačku Mladost sa 24:7 (5:1, 6:1, 7:2, 6:3) na prvom turniru Regionalne lige Grupe C koja se igra u Beogradu. Sedmostruki šampion Evrope nije znao šta ga je snašlo protiv branioca titule u regionalnom takmičenju koji igra jednako kvalitetno pod trenerskim vođstvom Živka Gocića kao što je bio slučaj i pod Igorom Milanovićem.

Dmonirao je Novi Beograd >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u svim segmentima igre, a prednost je konstantno rasla. Već na poluvremenu je bilo 11:2 za domaćina i pitanje je bilo samo sa koliko golova razlike će Mladost doživeti poraz. Zagrbčani nisu nikako uspevali da uspostave kakvu takvu ravnotežu u bazenu, a u napadu je sve zaustavljao odlični golman Filipović koji je skapuio 13 odbrana.

Najefikasniji u redovima Novog Beograda bio je Drašović sa pet golova, dok su po tri postigli Granados, Pjetlović i Skumpakis. U redovima Mladosti izdvojio se Mijić sa četiri pogotka.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.