DEMANTOVANO: Lučić neće zameniti Kalinića!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jul.2020, 12:23

DEMANTOVANO: Lučić neće zameniti Kalinića!

Ne napušta Bajern.

Krilni centar Nikola Kalinić napustio je Fenerbahče i nastaviće karijeru u izraelskom Makabiju. Selektor Srbije i trener Fenerbahčea Igor Kokoškov našao je potencijalnu adekvatnu zamenu u bivšem krilu Partizana Vladimiru Lučiću.

Miodrag Miško Ražnatović, prvi čovek agencije BeoBasket, na zvaničnom Tviter nalogu demantovao je glasine da Fenerbahče pokušava da dovede Vladimira Lučića.

Ovu informaciju u četvrtak je preneo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izraelsko-španski novinar Džonatan Garsija, a Ražnatović je u petak ujutru napisao da se radi o netačnoj informaciji.

- Ova informacija je poptuno netačna. Nijedan razgovor nije vođen na ovu temu. Košarkaš je pod ugovorom s Bajernom još dve godine i niko ne razmišlja o nikakvim promenama - napisao je Ražnatović.

Prethodnih dana spekulisalo se da novi trener Fenerbahčea Igor Kokoškov želi reprezentativca Srbije, ali izgleda da su informacije bile pogrešne.

This information is completely false. Was not even 1 talk about it, and especially not great effort. Player s under contract with Bayern for 2 more years, and nobody considers any change.....

— Misko4Raznatovic (@MiskoRaznatovic) July 17, 2020

Pogledajte kako izgleda Hoana Sanc, supruga Danija Alveša.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.