DELIJE, VAŽNO JE: Zvezda UPUTILA važnu poruku navijačima pred treći duel finala Superlige

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jun.2019, 11:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DELIJE, VAŽNO JE: Zvezda UPUTILA važnu poruku navijačima pred treći duel finala Superlige

Meč se igra u dvorani "Aleksandar Nikolić".

Treća utakmica finalne serije košrakaške Superilige igra se u danas od 19 časova u dvorani "Aleksandar Nikolić" . KK Crvena zvezda je uoči predstojećeg duela uputila je poruku svojima navijačima preko klupskog sajta.

– Kapije dvorane ,,Aleksandar Nikolić“ otvaraju se u 17 sati. Dođite i pružite podršku crveno-belima da dođu do važne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pobede u borbi za treći trofej u sezoni - navodi se u saopštenju.

Zvezda je najavila i dolazak važnih ljudi za klub na utakmicu finala.

ZVEZDAŠI - DA PONOVO GRMI CELA HALA - https://t.co/3UjG4ieT0W 🔴⚪️⚡️#kkcz #Zvezdas #WeAreTheTeam pic.twitter.com/xgh6j04MHa

— KK Crvena zvezda (@kkcrvenazvezda) June 15, 2019

– Za meč koji se igra u dvorani „Aleksandar Nikolić“ vlada veliko  interesovanje navijača Crvene zvezde, a I ovom prilikom u hali će biti samo pristalice crveno-belih, a medju njima i dosta bivših igrača našeg kluba i članovi našeg Sportskog društva koji žele da pruže podršku našim košarkašima, poručili su iz kluba i dodali:

– KK Crvena zvezda mts i ovom prilikom , apeluje na sve kojima je crveno-bela boja pri srcu, da prepoznaju važnost trenutka i utakmicu, u kojoj svojom podrškom mogu da budu dodatna snaga i šesti igrač košarkašima Crvene zvezde, koji u finišu vrlo naporne sezone žele da dođu i do trećeg trofeja.

Zvezdaši, pravi je trenutak da ponovo obojimo celu halu u crveno-belo 🔴⚪️

Subota, 15. jun, od 19 časova - neka grmi cela hala ⚡️⚡️⚡️#kkcz #Zvezdas #WeAreTheTeam pic.twitter.com/ETipv7t050

— KK Crvena zvezda (@kkcrvenazvezda) June 14, 2019

KK Crvena zvezda podseća sve koji dolaze u subotu uveče u dvoranu „Aleksandar Nikolić” da fer i sportski bodre naš tim, ne bacaju nikakve predmete u teren i zaista budu podrška našim igračima, ali i da se ne spuštaju na nivo nekih, koji utakmice i sportske terene vide kao kao poligon za vređanje , uvrede protivnika i morbidne predstave. Jer mi smo Crvena zvezda.

Takođe klub apeluje da svi koji poseduju ulaznice za ovu utakmicu, da krenu ka dvorani znatno ranije, zbog vrlo detaljnih kontrola koje će biti sporovođene na ulazima. Kapije dvorane ,,Aleksandar Nikolić” otvaraju se u 17 časova.

Svi vlasnici sezonskih ulaznica KK Crvena zvezda mts kao i do sada ulaziće na svoja mesta koja su obezbedili još tokom leta 2018. godine kupovinom svoje sezonske karte. Da ponovo grmi cela hala.

Da napravimo atmosferu po kojoj smo poznati mnogo dalje od ovih prostora, da pomognemo ekipi da dođe do nove pobede i da na taj način pošaljemo najbolji odgovor!  Za slavu naše Crvene zvezde + navedeno je u saopštenju na sajtu Crvene zvezde.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Tatjana Bašević, bivša devojka nemačkog košarkaša Maika Cirbesa.

Boasty 🤯🙊 @jalize.couture by @bs.photographia Produced by me

A post shared by T (@angel.tatjana) on May 16, 2019 at 6:41am PDT

Let‘s test the gym results - pose 🤪

A post shared by T (@angel.tatjana) on Apr 17, 2019 at 9:12am PDT

Let’s capture the day before I started youtube 🙈🙈🙈 #angeltatjanavlogs

A post shared by T (@angel.tatjana) on Jan 10, 2019 at 1:26pm PST

Neka egzoticna biljka 🤷🏽‍♀️

A post shared by T (@angel.tatjana) on Dec 8, 2018 at 9:55am PST

Always determined, no matter what. 🌙

A post shared by T (@angel.tatjana) on Sep 9, 2018 at 11:29am PDT

go flex ♣️

A post shared by T (@angel.tatjana) on Aug 25, 2018 at 8:37am PDT

No time to post vaca pics = #vacagoals reached 🙈

A post shared by T (@angel.tatjana) on Aug 7, 2018 at 9:37am PDT

Yes a girls library can be as deep as her décolleté - proud of both 🤘🏽 Be free, powerful & confident about your intellect & body girls 💥 Never hide the one or other cause of some mediocre minds that prejudice - cause if they could.. ah if they could 😌

A post shared by T (@angel.tatjana) on Jun 14, 2018 at 1:02pm PDT

🇲🇽? @dusannpetrovic

A post shared by T (@angel.tatjana) on May 10, 2018 at 10:37am PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VAŽNO ZA DELIJE: Zvezda izdala saopštenje i uputila snažnu poruku pred utakmicu sa Partizanom

Izvor: Kurir, 15.Jun.2019

Crvena zvezda je uoči treće utakmice fianala plej-ofa košarkaške Superlige sa Partizanom utakmice uputila je poruku navijačima.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.