DELIJE U TRANSU: Borjan preti Liberecu, borba za NAJVEĆI KOEFICIJENT! Ovo se NE VIDI na prenosu, a ključ je uspeha

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Dec.2020, 22:40

DELIJE U TRANSU: Borjan preti Liberecu, borba za NAJVEĆI KOEFICIJENT! Ovo se NE VIDI na prenosu, a ključ je uspeha

Samouvereni...

Kada je saopšten sastav grupe "L" u Ligi Evrope, iz Crvene zvezde su odmah poručili da se bore za prolaz u sledeći krug.

Možda je zvučalo preambiciozno, ali su crveno-beli pokazali da to zapravo nije tako. Klub sa Marakane je danas bio čak i u situaciji da se bori i za prvo mesto u grupi, ali je nakon remija sa Hofenhajmom (0:0) ipak obezbedila evropsko proleće.

Ponovo je najbolji u Zvezdi bio kapiten Milan Borjan koji je u nekoliko navrata >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << maestralnim paradama sačuvao gol i prolaza dalje vredan bod.

Posle utakmice, on je, zajedno sa štoperom Nemanjom Milunovićem, poručio da se crveno-beli tu ne zaustavljaju i da idu po pobedu u Češku.

- Ne stajemo, idemo dalje. Odbrambeno fenomenalna utakmica, u napadu smo bili brzopleti, ali šta sad. Bitno je da smo odigrali nerešeno i da smo prošli dalje. Čekamo lepo proleće u Evropi, idemo da pobedimo u Superligi, pa potom i u Liberecu da pobedimo i dobijemo najveći koeficijent - samouveren je bio Borjan koji uskoro treba da obori klupski rekord po broju utakmica u evropskim takmičenjima:

- Daće Bog da obarim taj rekord. Moji saigrači i ja obaramo rekorde neprestano, tako je uostalom od kada sam u klubu. Nije mala stvar 10 bodova u grupi, prolazak dalje - zaključio je pouzdani čuvar mreže, a na njegove reči se nadovezao Milunović koji je otkrio šta je zapravo ključ Zvezdinog uspeha, a ne vidi se direktno na utakmicama:

- Odigrali smo svi sjajno, ispunili smo cilj. Žao mi je što nismo postigli gol i pobedili ovde, ali idemo dalje. Drago mi je što smo četvrtu godinu u Evropi i sad čekamo proleće. Momci će dati sve od sebe da pobedimo u Liberecu. Radimo dosta naporno i ovo je plod tog truda. To se ne vidi na utakmicama, ali atmosfera iz svlačionice je ključ uspeha!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.